Werkwijze

Elk mens is uniek en dat betekent dat ook elk lichaam uniek is. Een persoonlijk en uniek verhaal is daarom elke dag weer ons uitgangspunt als we onderzoek doen en advies geven. Ons onderzoek is grondig; ons advies op maat. Indien nodig zijn ook de hulpmiddelen die we leveren geheel op maat.

Footscan drukmeetapparatuur

Wanneer u zich meldt met voetklachten en/ of daaropvolgende problemen, maken we uw looppatroon inzichtelijk met behulp van geavanceerde computerapparatuur.

Duizenden sensoren maken dan duidelijk hoe u loopt, afwikkelt, hoe de drukverdeling onder uw voeten is en waar een blessure exact vandaan komt. Zo wordt bijvoorbeeld zichtbaar of de oorzaak van het probleem zich in uw voet, enkel, heup, knie of rug bevindt.

Verwijzingen

Als we denken dat u gebaat bent bij een extra consult, sturen we u door naar (para)medici waarmee we nauw samenwerken. Hierbij kunt u denken aan uw huisarts, maar ook aan fysiotherapeuten, revalidatieartsen, chirurgen of onze sportarts.

Vanzelfsprekend betekent dit niet dat u verplicht bent dit advies op te volgen; ons uitgangspunt is simpelweg de beste oplossing te bieden. In sommige gevallen kan een extra check bij een (kinder)revalidatiearts of orthopedisch chirurg dan raadzaam zijn.

Afspraken en wachttijden

Bij onze vestigingen en externe spreekuurlocaties staat ons team zes dagen in de week klaar om u van advies te voorzien. Om voldoende tijd voor iedereen te kunnen reserveren en wachttijden zoveel mogelijk te beperken, werken we bij voorkeur op afspraak. Toch zijn wachttijden helaas niet altijd te voorkomen. Zo nu en dan komt het voor dat spreekuren onverhoopt uitlopen.