Mamma care

Wanneer u een (gedeeltelijke) borstamputatie, een borstreconstructie of een borstverkleining hebt ondergaan, kunnen wij u van dienst zijn van mamma care:

Borstprothesen

Omdat iedere vrouw anders is, bieden we een ruim assortiment modellen borstprothesen. De diverse productuitvoeringen zorgen ervoor dat de borstprothese zo goed mogelijk aansluit bij de vrouwelijke lichaamsvormen, het operatiegebied en de persoonlijke wensen. Onze mamma care adviseuse, Diane Ek, heeft jarenlang ervaring met het adviseren en aanmeten van borstprothesen en geeft eveneens les.

Badmode & lingerie

Als u een borstprothese nodig hebt, is het van belang dat u daarbij goed passende badmode en lingerie draagt. Ons assortiment is ruim, maar ook gericht op dames met ongangbare maten. Zo kunnen dames met een heel tenger of juist volslank figuur ook bij ons terecht. Een juiste beha die optimale steun biedt, kan overigens ook rugklachten voorkomen.

Armkousen

Therapeutisch elastische kousen worden aangemeten wanneer zich vaatproblemen voordoen in benen of armen. Operaties aan de borst of bij het okselkliertoilet kunnen leiden tot vaatproblemen in de armen. De medische indicatie en de vochtbestrijdende capaciteit van de kous bepalen welk type kous aangemeten wordt.